Publicat în SuperBlog

Vis de student: Oportunutăți

Sursă foto: SuperBlog )

Hello there 😉.

Evoluăm în fiecare zi. Acest lucru este cunoscut de toată lumea. Cu cât avansează tehnologia, se investesc mai mulți bani și energie în realizarea unor obiecte care să ne facă viața mai ușoară. Odată cu acest confort promis, costurile plătite tind spre limite tot mai înalte.

Așa, în această nebunie a tehnologiei, mi-am ales traiectoria profesională. Având internetul la îndemână, am fost asaltată de o mulțime de păreri, care m-au ajutat într-o oarecare măsură în privința deciziei. Am ajuns la facultate, unde am avut parte de o deschidere de orizonturi, iar oportunitățile de participare la diferite evenimente veneau pe bandă rulantă. M-am pierdut printre atâtea și am realizat că nu am timp să le fac pe toate.

O ocazie, care s-a ivit la puțin timp după începerea anului universitar, a fost de a călători peste oceane pentru a vizita alte țări, dar și pentru a munci în alt context. Totul părea foarte captivant, iar cei care au avut parte de această experiență au fost foarte mulțumiți și încântați că au putut călători o vară întreagă pe lângă orele de muncă. Frumos și interesant până la partea de cost pentru toată excursia. Era o sumă cu patru cifre care m-a lăsat puțin cu gura căscată; sumă justificată de toate condițiile oferite. Era totuși prea mult dintr-o singură lovitură, plus că erau bani nerambursabili, în cazul în care te răzgândeai, apăreau alte evenimente neplănuite sau nu primeai viza de plecare.

Photo-6

Sursă foto: SuperBlog

Pentru a putea profita de această oportunitate, singura variantă disponibilă era un împrumut rapid. El implica multe documente, timp și alergat dintr-o parte în alta pentru validare (dacă ajungeam până în acel punct). Am căutat diferite posibilități, însă pentru a obține un credit de nevoi personale, cerințele băncilor erau multe și neîndeplinite. Nu aveam venit, iar garanția era mai greu de asigurat.

Timpul a trecut, iar șansa mea de a părăsi granițele țării s-au dus odată cu el. Puteam atât de ușor să apelez la un credit rapid online, dar pe atunci nu știam de exista lor. Cred că mi se părea și mai riscant. Dacă aș mai avea șansa aceasta, aș apela la un împrumut online din mai multe motive. Solicitarea creditului se face online de pe orice dispozitiv, indiferent de mărimea acestuia. Completarea nu durează mult. Transferul se face în aceeași zi cu aprobarea, iar banii sunt pregătiți pentru investiții. Returnarea creditului se întinde pe o perioadă aleasă de client. Toate informațiile de care ai nevoie sunt expuse pe site, asigurându-se o transparență 100% cu privire la detaliile împrumutului.

Atunci când oportunitățile îți bat la ușă, n-ai timp de pierdut. Trebuie să profiți și să obții satisfacție în cea mai scurtă perioadă. Dacă ai în plan obținerea unui împrumut, ia în considerare și variantele online disponibile. Ai putea rămâne surprins!


Acest articol a fost scris pentru Proba 12 din Spring SuperBlog.

NICO 👻.

Reclame

Autor:

Artist. Student. Creativ. Fantastic. Liber. Relativ. Abstract. Iubire. Imaginație. Infinit. Nedefinit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s