Publicat în SuperBlog

Vis de student: Pasiune pentru afaceri

Sursă foto: Google )

Hello there 😉.

O pasiune, pe care o am de când mă știu, este cea legată de birotică. Întotdeauna îmi plăcea să fiu înconjurată de hârtii și dosare, iar acest lucru cred că a fost favorizat și de faptul că tatăl meu lucrează într-un asemenea domeniu. Din pasiunea pentru a organiza și a duce nevoia mea de scris la un alt nivel, am început să tastez aici.

Sunt un antreprenor proaspăt. N-am crezut că voi avea succes după doar câteva luni de la absolvirea facultății. Cu încredere și cu pași mărunți, am sperat că lucrurile vor evolua într-o direcție favorabilă pentru mine. Cum înainte de a-mi termina studiile aveam în minte o mini-afacere, mi-a crescut inima când am putut-o realiza. Despre ce este vorba? Conduc un site de succes, care are în prim-plan vânzarea de articole de papetărie. Dacă ești un pasionat de aceste lucruri, aici vei găsi orice îți poate concepe imaginația. Am pornit de la agrafe de birou în diferite forme și culori, iar acum am ajuns să „proiectez” agende, calendare, hârtii de împachetat, stilouri și alte ustensile de scris.

wp_20170222_15_36_15_pro-min

Sursă foto: Galeria personală

Proiectul meu a prins contur acum 3 ani, de atunci bucurându-mă de o ascensiune considerabilă pe piață. Cu peste 100.000 de articole vândute, am ajuns în acel moment în care îmi doresc mai mult de la acest vis devenit realitate. Pasiunea pe care o am, vreau s-o materializez cu deschiderea unui magazin în orașul meu. Așa pot oferi și altora, un acces mai ușor la micile mele idei deoarece știu că există persoane care preferă să vadă ce vor cumpăra înainte, de aceea poate ezită în momentul plasării unei comenzi. Din păcate nu dispun de suma necesară acestei investiții, așa că voi apela la ajutorul finaciar oferit de AVBS Credit.

logo

„Visează… obține cu AVBS”

Sursă foto: SuperBlog

Aceștia reprezintă o companie de brokeraj bancar, pregătită să-mi acorde un împrumut pentru întreprinderile mici și mijlocii, exact situația mea. Am vizitat deja site-ul lor, unde am descoperit mai multe tipuri de credit pentru afaceri, și m-am oprit asupra posibilității de dezvoltare pentru IMM-uri, constând într-un credit pentru investiții. Ce este un credit IMM? Pe scurt și cu frazele mele, este suma de bani primită de o persoană juridică în vederea achiziționării unui imobil. Raza posibilităților de investiție se axează pe obținerea de construcții, refinanțări și altele. Am ales acest credit bancar deoarece îmi va permite îndeplinirea dorinței mele, fără să-mi fac prea multe griji. Suma se stabilește în funcție de nevoile solicitantului și de capacitatea acestuia de a o returna.

Acest credit vreau să-l investesc într-un spațiu. Deja am pus ochii pe câțiva metri pătrați situați într-un complex comercial, în zona centrală, aproape de unitățile de învățământ. Amplasarea îmi oferă un avantaj, garantând într-o oarecare măsură un ascendent al dezvoltării. Cred că este oportun, mai ales că simt eu că acelui loc îi lipsește un strop de papetărie. Pentru mine, o vizită într-un magazin cu obiecte de birotică, și nu numai, mă relaxează. Aș putea petrece mult timp printre rafturi, admirând fiecare lucru expus. Același aspect mi-l doresc și eu de la viitorul magazin de prezentare. Vreau să-l concep astfel încât oamenii care îmi trec pragul să plece cu un zâmbet pe buze, fericiți că au găsit ceea ce căutau sau au fost impresionați de organizarea locului. Îmi doresc să realizez o oglindă a site-ului, bazat pe aceleași principii după care m-am dezvoltat până acum. Sper să iau cel mai bun credit pentru afacerea mea! 💻


Acest articol a fost scris pentru Proba 9 din Spring SuperBlog 2017.

NICO 👻.

Reclame

Autor:

Artist. Student. Creativ. Fantastic. Liber. Relativ. Abstract. Iubire. Imaginație. Infinit. Nedefinit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s