Publicat în Diverse

Filme văzute în vara aceasta

Hello there 😉.

În ultima vreme, având timp din belșug la dispoziție, am vizionat câteva filme despre care vreau să vă povestesc puțin aici. N-au nicio legătură, făcând parte din genuri diferite.

horns_ver5_xlg

✐ Horns (2014): O crimă din dragoste stă la baza întregului film, deși n-ai fi de aceeași părere având în vedere titlul. Filmul urmărește întâmplările prin care trece Ig pentru a afla cine a ucis-o pe Merrin, iubita lui. Totul se învârte în jurul ei. Toată lumea ajunge oarecum să se îndrăgostească de acestă fată, până ce unul din admiratorii ei o ucide. Ig face pe detectivul, se întâmplă multe cu el, e acuzat de crimă. E un fantasy-drama interesant care m-a ținut cu sufletul la gură. Anumite secvențe puteau fi anticipate, iar dacă la început parcă nimic nu se lega, totul se elucidează la final. Mi-a plăcut povestea și zic că merită văzut, mai ales dacă sunteți fane Harry Potter.

maxresdefault

The Conjuring 2 (2016): Nu sunt deloc fană a filmelor de groază și surprinzător până acum am vizionat căteva, dar niciunul nu m-a speriat foarte tare. Parcă toate au anumite scene pe care le poți anticipa și așa nu tresar. Filmul e bazat pe o poveste reală ceea ce m-a pus puțin pe gânduri. Scenariul clasic cu spirite și formele acestora, dar povestea…mi-e greu să cred că cineva se poate ocupa cu lucruri de genul. Mi-a plăcut că n-au murit actorii principali. E un horror captivant.

mv5bmtuynje5nji5of5bml5banbnxkftztgwnzyzmzu3nje-_v1_uy1200_cr9006301200_al_

The Intern (2015): A fost un film așa de drăguț, cu o poveste la fel de drăguță. O comedie care îți arată cum reușim să ne pierdem timpul, nemaiavând vreme pentru lucrurile cu adevărat importante. Munca în exces poate distruge o familie; lipsa de comunicare duce la îndepărtarea partenerilor unui cuplu; lucrurile mici ne fac fericiți cu adevărat. În toată fuga după succes, putem pierde persoane, ore bune de somn, liniște și echilibru. Câteodată e bine să-i ascultăm și pe cei mai în vârstă când ne oferă sfaturi.

mv5bzgi5ztu2m2ytzwy4mc00zdfhltliytitztk1njdln2nkmzg2xkeyxkfqcgdeqxvymjy5odi4ndk-_v1_uy1200_cr6006301200_al_

Don’t Breathe (2016): A fost filmul care l-am văzut la cinema și vai! Cred că dacă-l vedeam acasă aveam cu totul altă părere. Chiar am stat cu răsuflarea tăiată la anumite situații. A fost atât de surprinzător, n-aveam nicio idee ce poate urma. A avut câteva faze dezgustătoare, dar în rest a fost un thriller bun. Vreau să cred că nu există un om atât de nebun în realitate capabil de niște lucruri terifiante. Mi-a plăcut că m-a ținut cu inima strânsă, deși m-a întristat finalul puțin. Merită văzut!

Sursa: Google Imagini


Ce gen de filme preferați? Care au fost filmele pe care le-ati văzut vara aceasta?

NICO 👻.

Reclame

Autor:

Artist. Student. Creativ. Fantastic. Liber. Relativ. Abstract. Iubire. Imaginație. Infinit. Nedefinit.

Un gând despre „Filme văzute în vara aceasta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s