Publicat în Personal

Get to know me: The Beauty Blogger Tag

Hello there 😉.

Pentru prima postare am stat puțin pe gânduri, dar în cele din urmă m-am decis să fac acest tag pe care l-am găsit pe blogul lui emilynoel83 . Așa puteți afla câteva lucruri despre mine și sper să iasă bine toată afacerea asta. Am selectat câteva dintre întrebările de acolo deci…să-i dăm drumul!

1.Is your hair naturally curly or straight?

Părul meu e undeva spre partea mai creață, dar are toanele lui când e mai ondulat decât creț. Părul meu e foarte capricios.

2.Do you dye it yourself or go to a salon?

Nu mi-am făcut modificări la păr deloc și nici nu plănuiesc să fac asta în viitor. Îmi place naturalețea chiar dacă de multe ori îmi dă dureri de cap, îl iubesc așa cum este.

3.Do you wear the same style everyday, or do you change it?

Acest lucru depinde foarte mult de starea mea. Câteodată îmi fac niște împletituri ( nu foarte complicate pentru că îmi ies destul de stângaci ), dar de cele mai multe ori optez pentru buclele mele dezordonate și răzlețe.

4.Do you do your own mani/pedi or go to a salon?

Sunt pasionată de manichiură și sunt mereu în căutarea unor noi modele. Iubesc să-mi fac manichiura singură pentru că face parte din timpul pe care mi-l acord pentru a mă simți mai bine. Și asa mă perfecționez, exersând constant.

5.How often do you change your nail polish?

Fiind vacanță, recunosc că am cam renunțat la manichiură pentru că sunt destul de ocupată pe timpul zilei și nu suport să văd cum mi se duce oja de pe unghii, dar în timpul facultății îmi schimbam manichiura ca o dată pe săptămână…că trebuie să învățăm, nu să „pierdem” vremea.

6.Do you polish your toes in the winter or just the summer?

Îmi fac pedichiura înainte de începerea toamnei și e bună. Dacă nu sunt expuse, nu-mi schimb oja și sunt lăcuite până mă plictisesc de ele și le schimb. Pedichiura nu e așa pretențioasă.

7.How long does it take for you to put on makeup?

Adopt un look foarte minimalist fără prea multe lucruri, deci cred că pot fi gata în 10 minute. Poate pe viitor îmi voi diversifica rutina și va dura mai mult, deși nu-mi prea place să pierd foarte mult timp la oglindă.

8.What do you do first? Face or eyes?

Întotdeauna încep cu fața. Mi se pare că de aici pornește un machiaj frumos și bine structurat. În plus, la ochi port doar un fard de culoarea pielii sau deloc și mascara…deci fața e prima.

9.Do you collect makeup or just buy what you need when you need it?

Văzând atâtea fete pe youtube și pe bloguri că încearcă foarte multe produse și au colecții mari de machiaj, am fost destul de intimidată și mi-am propus să îmi cumpăr doar strictul necesar fără să exagerez. Mai am și alte pasiuni în care vreau să investesc și încerc să echilibrez lucrurile să nu cheltui foarte mulți bani. Am o presimțire că dacă m-aș apuca de colecționat machiaj nu m-aș mai putea opri, așa că mă țin potolită…deocamdată.

10.Do you wear makeup when you’re home alone or with family?

Acasă chiar nu văd de ce m-aș machia. Măcar în habitatul meu natural să-mi las pielea să respire, nu?

11.Will you leave the house without makeup?

De foarte multe ori. Mă simt foarte bine în pielea mea și ies des din casă fără machiaj. Normal că dacă am puțin machiaj pe față mă simt altfel, dar n-am nicio problemă cu nepurtatul machiajului.

12.Do you plan your OOTD every night or decide when you’re getting dressed?

Am încercat să fac asta, dar nu mi-a ieșit pentru că mă trezeam dimineața și aveam o cu totul altă perspectivă asupra zilei ce urma. Prefer să-mi aleg ținutele în funcție de cum mă trezesc dimineața.

13.What time do you wake up and go to sleep?

Am un program bine stabilit pentru somnul meu. Acum, mă trezesc în jur de 8 dimineața, iar la somn sunt prezentă la cel târziu 11 seara. Odată cu facultatea, programul de dimineața se schimbă, dar pe cel de seara îl păstrez intact.

14.How often or when do you workout?

Rușine, rușine! Cred că e cel mai neproductiv areal al vieții mele. Tind să am o viață destul de inactivă, dar am planuri mari pentru toamna aceasta. Sper să am motivația necesară să le pun în aplicare.

15.Left handed or right handed?

Sunt dreptace, deși aș vrea să fiu și ambidextră. Mă fascinează oamenii care-și pot folosi ambele mâini la scris.

16.How tall are you?

Am 1,57. Modest.

17.Do you speak any foreign languages?

Fluent, sau cel puțin pe-aproape, vorbesc engleza, dar știu și puțină franceză, maghiară și spaniola de la telenovele.

18.How often are you on Blogger?

În ceea ce privește acest blog, vreau să postez odată la 2-3 zile. În rest pe alte bloguri sunt destul de activă și citesc căte ceva în fiecare zi.

19.Do you read comments posted on blogs?

Da, da, da. Mă interesează părerile altora despre un anumit lucru prezentat pe un blog pentru că așa îmi pot forma o idee mult mai bună asupra acelui fapt.

20.Do you keep a list of products to try as you see other posts?

În mare parte, da. Mai ales dacă acel produs primește foarte multe păreri pozitive, sunt tentată să-l încerc și eu.

21.How did you come up with your blog name?

„Bloguirea” a luat naștere de la activitatea pe care vreau să o desfășor aici și anume să scriu despre toate lucrurile care mă pasionează și care îmi atrag atenția. Va fi o vorbăraie despre lucruri faine.

22.What’s your favorite color?

Îmi place albastru, toate nuanțele…iar la celelalte culori, îmi plac nuanțele mai închise pentru că acestea constrastează cu tenul meu foarte deschis.

23.What are you doing with the rest of your day?

Plănuiesc să mă relaxez…doar e duminică. Și să mai caut inspirații pentru viitoarele mele postări.

Cam acesta a fost tagul. Sper că v-a plăcut și că ne vom revedea curând!

NICO 👻.

Reclame

Autor:

Artist. Student. Creativ. Fantastic. Liber. Relativ. Abstract. Iubire. Imaginație. Infinit. Nedefinit.

Un gând despre „Get to know me: The Beauty Blogger Tag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s